Izdelava spletnih strani in strani za spletne trgovine. Nudimo brezplačno izdelavo html spletne strani za prostovoljna društva in dobrodelne ustanove.

Izdelava Strani

Izdelava Spletnih Strani in strani za spletne trgovine

Izdelava Spletnih Strani

Izdelava spletnih strani

Ob dejstvu da danes že 70% slovencev uporablja internet, predstavitev vašega podjetja na spletu ni več samo želja, ampak je že nuja. Splet je tudi eden od uspešnih načinov prodaje. Na tak način potencialnemu kupcu ponudite storitve s svojih spletnih straneh, direktno v njegov dom.

Naše ankete kažejo naslednjo sliko. Danes večina potencialnih kupcev za informacije o izdelku ali storitvi najprej pregleda spletne strani. Potem prebere bloge in forume ter se pozanima o izkušnjah drugih o določenem artiklu ali storitvi. Na podlagi vseh teh informacij naredi ožji izbor in se odloči katerih spletnih straneh nudijo najboljše pogoje za nakup ali storitev.

V celostni grafični podobi podjetja so logotipi, barvne kombinacije in tudi slogan. Pri nekaterih podjetjih in ustanovah je sestavni del grafične podobe tudi zastava.

Pri nas razvijamo privlačne in učinkovite spletne rešitve za vaše spletne strani.

Potencialni kupec si bo predstavitev vašega podjetja zapomnil, opravil bo nakup oziroma naročil storitve in se bo vračal na vašo spletno stran. To je cilj vsake spletne predstavitve.

»Izdelava spletnih strani predstavlja zelo pomemben medij komuniciranja podjetja s svetom. Ključnega pomena je izdelava kakovostne spletne strani.«

Potrebno je poskrbeti za vsebino spletnih strani, ponudbo, naročila, izmenjavo mnenj, stike s strankami,... za čim večji obisk preko spletnih brskalnikov, drugih spletnih strani, socialnih medijev, ...

Tukaj smo zato, da skupaj z vami najdemo za vaše podjetje najboljše spletne rešitve .Učinkovitost vaše spletne strani je za nas ključna, zato jo spremljamo, jo sproti analiziramo in izboljšujemo.

Za programiranje spletnih strani bo poskrbel programer, grafik bo poskrbel za grafično podobo, tekstopisec bo poskrbel za vsebino spletnih strani, specialist za marketing pa bo skrbel, da bo stran prodajala.


Za kompletno in uspešno spletno promocijo sodelujemo s strokovnjaki z različih področjih, kar se tudi odraža v dobrih rezultatih pri nas izdelanih in optimiziranih spletnih strani. Moramo priznati, da nam to tudi v veliki meri uspeva.


Mnenja naših strank

Veseli nas, da lahko sodelujemo z

odlično ekipo strokovnjakov podjetja Macus. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo profesionalen odnos, hitro odzivnost, kreativnost in natančnost. Z različnimi orodji merimo občutno povečano število obiska naših spletnih strani ter pozitiven odziv strank in posledično visoko učinkovitost promocije preko spleta.


http://www.kuhinje-ideal.si

 

Ekipa podjetja Macus d.o.o. je zelo

korektno in profesionalno pristopila k opravljanju svojega dela. Dejstvo je, da je v trenutnih časih dobra spletna stran enostavno nujna za prepoznavnost podjetja. Ugotavljamo povečano število obiska naših spletnih strani ter povratne informacije naših strank na preglednost strani. Naš korak, ko smo se odločili sodelovati z vami je bil absolutno pravilen.


http://www.parfumi.eu

 

 

Naš Email naslov:

 

Naša spletna stran :
web-strani.netKontaktne številke

Mobil :     +386 (051) 81 11 88

Telefon:  +386 (01) 42 62 502

Fax :        +386 (01) 42 10 336

Bi tudi vi imeli spletno stran ? Pokličite, naredili jo bomo za vas.Povezave s Partnerji

          Kuhinje Dan Kuchen Beograd
          Parfumi in kozmetika
          Adaptacije kopalnic, Ljubljana
          Macus doo, Ljubljana
          Kuhinje Ideal, Ljubljana
          Beliv doo, Ljubljana
          Kuhinje, Studio Kuhinja Beograd
          Montažne hiše Green Panel
          Izmenjava povezav
          Kuhinje DanKuchen
          Trofeja doo, Ljubljana
          Montažne hiše
          Ljubezenski Prigrizki
          Fine Art, Ljubljana

Zadnji Projekti

 

 

Splošni pogoji   Sitemap