Samo imeti spletno stran, v današnjih dneh, čeprav je vsebinsko zelo kakovostna in atraktivna, ni dovolj za uspeh!

Optimizacija strani

Optimizacija in Prenova Spletnih Strani

Optimizacija spletnih strani in primeri

Optimizacija in prenova spletnih strani

V današnjih dneh imeti spletne strani, čeprav so vsebinsko zelo kakovostne in atraktivne, ni dovolj za uspeh!
Predstavljajte si to kot da bi imeli trgovino z vrhunskimi in kakovostnimi izdelki, pa ni strank. In se vprašate Zakaj.

Ker se vaša trgovina nahaja na lokaciji za katero nihče
ne ve kje je.


Pametni trgovci in obrtniki se tega dobro zavedajo in se trudijo svoje izdelke in usluge promovirati.

Tri zlata pravila za uspešno trgovino so : Lokacija, lokacija in še enkrat lokacija.

 

Optimizacija spletne strani parfumi.eu Sedaj to primerjajmo z internetom oziroma spletom. Odločili ste se imeti spletno stran in se predstaviti na internetu. Zakupili ste domeno, izdelali svojo spletno stran in jo pri internetnem ponudniku objavili, da jo lahko vsi vidijo. Pa nič. Ni in ni obiskov na vaši spletni strani, oziroma jih je zelo malo.

Prava lokacija, kje se vaša spletna stran nahaja v brskalnikih je prva, druga in še mogoče tretja stran. Na desni strani so slike nekaj primerov optimizacije za spletne strani v iskalniku Google.

 

Optimizacija spletne strani kuhinje-ideal.si in studiokuhinja-dankuchen.com Na internetu je ogromno spletnih strani. Brskalniki imajo ogromno bazo podatkov in če vas ni med to bazo podatkov vas tudi ne bo nihče našel. Potrebno je vašo spletno stran optimizirati da boste med zadetki brskalnika in če se le da spletno stran spraviti na prvo stran.

In kaj je ključni problem pri izdelavi spletne strani?
Dejstvo je, da uporabniki Interneta uporabljajo spletne brskalnike (npr. Najdi.si, Google, Yahoo, Bing,..). Po raziskavah, največ obiskovalcev spletnih strani ustvarijo brskalniki - več kot 90%.
Torej, ko iščemo neko informacijo, vpišemo v brskalnik tisto ključo besedo s katero mislimo, da bomo to informacijo našli. Le tisti zadetki, ki se bodo prikazali na prvi ali nekaj prvih straneh iskalnika bodo za večino uspešni.

 

Optimizacija Spletne Strani macus.eu Optimizacija spletnih strani vključuje različne metode. Vse te metode so skrivnost vsakega, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani. Mi smo pravi naslov za optimizacijo spletnih strani. Bistveno je le to, da nam zaupate in da bo delovalo.

Ne garantiramo, da boste vedno na 1. mestu. Za to vplivajo tudi mnogi drugi faktorji. Garantiramo pa vidno izboljšanje uvrstitve vaše spletne strani. Če ste na primer majhna trgovina vam ne moremo 100% garantirati, da se boste uvrstili višje kot se uvršča kakšen trgovski velikan. Možno je vse, in seveda upamo, da se boste.

 

Optimizacija Spletne Strani web-strani.net Za popoln uspeh je potrebna celovita strategija. Uspeh pri tem ni samo rangiranje po ključnih besedah. Spletni brskalniki namreč ves čas spreminjajo iskalne algoritme in jih je potrebno stalno spremljati in spletne strani temu primerno optimizirati.

Tudi konkurenca prihaja dnevno z novimi spletnimi stranmi, ki jih tudi izboljšujejo ipd. Naj povdarimo, da je za vaš uspeh potrebno dolgoročno tesno sodelovanje. Čez noč se ne da narediti ničesar in ni nobenih pravih rezultatov.
Visoka uvrstitev vaše spletne strani v brskalnikih je za nas največja referenca.

Z optimizacijo vaše spletne strani tudi izboljšamo vaš uspeh!

 

 

Mnenja naših strank

Veseli nas, da lahko sodelujemo z odlično ekipo strokovnjakov podjetja Macus. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo profesionalen odnos, hitro odzivnost, kreativnost in natančnost. Z različnimi orodji merimo občutno povečano število obiska naših spletnih strani ter pozitiven odziv strank in posledično visoko učinkovitost promocije preko spleta.


http://www.kuhinje-ideal.si

 

Ekipa podjetja Macus d.o.o. je zelo korektno in profesionalno pristopila k opravljanju svojega dela. Dejstvo je, da je v trenutnih časih dobra spletna stran enostavno nujna za prepoznavnost podjetja. Ugotavljamo povečano število obiska naših spletnih strani ter povratne informacije naših strank na preglednost strani. Naš korak, ko smo se odločili sodelovati z vami je bil absolutno pravilen.


http://www.parfumi.eu

 

 

Naš Email naslov:

 

Naša spletna stran :
web-strani.net


Kontaktne številke

Mobil :     +386 (051) 81 11 88

Telefon:  +386 (01) 42 62 502

Fax :        +386 (01) 42 10 336

Bi tudi vi imeli spletno stran ? Pokličite, naredili jo bomo za vas.Povezave s Partnerji

          Kuhinje Dan Kuchen Beograd
          Parfumi in kozmetika
          Adaptacije kopalnic, Ljubljana
          Macus doo, Ljubljana
          Kuhinje Ideal, Ljubljana
          Beliv doo, Ljubljana
          Kuhinje, Studio Kuhinja Beograd
          Montažne hiše Green Panel
          Izmenjava povezav
          Kuhinje DanKuchen
          Trofeja doo, Ljubljana
          Montažne hiše
          Ljubezenski Prigrizki
          Fine Art, Ljubljana

Zadnji Projekti

 

 

Splošni pogoji   Sitemap